Vacature Pedagogisch Medewerker met coördinerende taken 20-24 uur per week

Vacature pedagogisch medewerker met coördinerende taken -BSO Weltevreden de Bilt (20-24 uur per week)

Voor onze BSO aan de Voordorpsedijk in De Bilt zijn wij per 1 januari 2020 op zoek naar een enthousiaste en bekwame pedagogisch medewerker, die tevens de coördinerende taken van deze vestiging op zich wil nemen. De functie is ongeveer 24 uur per week waarbij je 20 uur op de groep staat en 4 uur per week coördinerende taken verricht zoals het maken van personeelsroosters en het organiseren van de praktische vergaderingen. Werkdagen zijn: maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. De BSO ligt in het groen tussen de sportvelden en een weelderige achtertuin waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en rennen, in de zelfgemaakte boomhut kunnen klimmen en zelf hun groenten, fruit en bloemen kunnen kweken.

wij zoeken iemand

  • met een relevante opleiding
  • die met liefde, aandacht en plezier met kinderen van 4 en 5 jaar wil werken
  • die het leuk vindt om samen met de kinderen de (moes)tuin tot bloei te brengen
  • die creatieve, sportieve en/of muzikale talenten wil inzetten in een passend activiteitenaanbod
  • die kennis van – of grote interesse heeft in – de antroposofie
  • die communicatief, samenwerkingsgericht, positief en ondernemend is
  • die humor heeft en over een gezonde dosis levensenergie beschikt
  • die goed kan plannen en organiseren
  • die overzicht houdt en praktisch is ingesteld

Kindercentrum Weltevreden is een kleinschalig kindercentrum met aandacht voor ieder kind. Wij werken vanuit de hedendaagse antroposofie. Wij bieden plek aan kinderen van 3 maanden tot 13 jaar die in een veilige, sfeervolle en stimulerende omgeving de (mid)dag kunnen doorbrengen. Wij werken met biologische producten en natuurlijke materialen. Er wordt ritme, structuur en duidelijkheid geboden door een vast team van pedagogisch medewerkers. Daarnaast staat op de BSO de vrijetijdsbeleving van het kind centraal. Wij bieden creatieve en sportieve (buiten-)activiteiten aan die passen bij het ritme van de seizoenen zoals hutten bouwen, vuurtjes stoken en broodjes bakken, mooie dingen maken met vondsten uit de natuur, boetseren en knutselen.

Heb je interesse? Dan maken we graag kennis met je! Mail je CV met een korte motivatie voor 11 november naar . Voor vragen kun je bellen met Femke Hoefman of Nanja van der Horst 030-2202766