Schoolvakanties

Elke vakantie werken we met een ander thema. Alle activiteiten worden zo veel mogelijk afgestemd op dit thema. Zo hebben we afgelopen kerstvakantie van alles met Licht gedaan en in de krokusvakantie juist activiteiten om de natuur te helpen ontwaken. Gedurende de lange zomervakantie heeft elke week een ander accent in het overkoepelende thema. Zo hebben we in het thema Middeleeuwen: hutten gebouwd, vuurtjes gestookt, geschreven met een veer en verschillende Middeleeuwse beroepen onder de loep genomen. Wat vond jij het leukst?

Tijdens studiedagen en schoolvakanties worden de groepen van de Maliebaan, Leidsche Rijn en de Voordorpsedijk samengevoegd. Op de Voordorpsedijk is veel buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten, hinkelen, tuinieren enz. Op de Maliebaan daarentegen is het gemakkelijker om met kleinere groepjes erop uit te gaan voor bijvoorbeeld een dagje Spoorwegmuseum.

Afhankelijk van de groepsgrootte en groepssamenstelling wordt besloten welke locatie het meest geschikt is. De kinderen gaan onder begeleiding van de medewerkers om 08.30 met de bus naar deze locatie en worden om 17.30 weer terug gebracht zodat ze gewoon gebracht en gehaald kunnen worden vanaf de gebruikelijke locatie.

totaalpakket

Kinderen die gebruik maken van een totaalpakket mogen in de vakantie en op studiedagen komen op de dagen die ze in de schoolweek afnemen.

schooldagenpakket

Kinderen die geen totaalpakket afnemen maar die incidenteel toch graag in de vakantie of op studiedagen willen komen kunnen dit aanvragen via de email. Deze aanvragen worden alleen gehonoreerd als de groepsgrootte dit toelaat.

Vakantiepakket zonder naschoolse opvang

Voor kinderen die nog niet bij ons bekend zijn kan ook een dag worden aangevraagd tijdens vakanties of studiedagen. Na overleg (bijvoorbeeld over de kennismaking met medewerkers) kan er besloten worden tot plaatsing over te gaan.