Schoolvakanties

Elke vakantie werken we met een ander thema. Alle activiteiten worden zo veel mogelijk afgestemd op dit thema. Zo hebben we afgelopen kerstvakantie van alles met Licht gedaan en in de krokusvakantie juist activiteiten om de natuur te helpen ontwaken. Gedurende de lange zomervakantie heeft elke week een ander accent in het overkoepelende thema. Deze zomer hebben we als thema de vier elementen. Een luchtpomp-raket, een wasstraat voor skelters (en hun berijders), een modderbaan en zo nog meer activiteiten.

Tijdens studiedagen en schoolvakanties worden de groepen van de Maliebaan, Leidsche Rijn en de Voordorpsedijk soms samengevoegd. Dit doen we op dagen waar we minder dan 8 kinderen op de desbetreffende locatie verwachten.

Afhankelijk van de groepsgrootte en groepssamenstelling wordt besloten welke locatie het meest geschikt is. De kinderen gaan onder begeleiding van de medewerkers om 08.30 met de bus naar deze locatie en worden om 17.30 weer terug gebracht zodat ze gewoon gebracht en gehaald kunnen worden vanaf de gebruikelijke locatie.

totaalpakket

Kinderen die gebruik maken van een totaalpakket mogen in de vakantie en op studiedagen komen op de dagen die ze in de schoolweek afnemen.

schooldagenpakket

Kinderen die geen totaalpakket afnemen maar die incidenteel toch graag in de vakantie of op studiedagen willen komen kunnen dit aanvragen via de email. Deze aanvragen worden alleen gehonoreerd als de groepsgrootte dit toelaat.