Stagiares en vrijwilligers

Ons kindercentrum biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Wij werken vanuit de visie dat leven met het jaar belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Wij vieren het leven en dit geven we inhoudelijk vorm door middel van onze jaarfeesten. We staan in directe verbinding met de natuur en alles wat hier mee samenhangt. Deze verbinding wordt in ons dagelijks werk zichtbaar door het eten van biologische voeding, het gebruiken van natuurlijke materialen en door het buiten spelen. Ons pedagogische uitgangspunt is een liefdevolle en positieve benadering naar de kinderen.

Stagiaires en/of vrijwilligers gezocht die onze teams willen versterken

Voor onze verschillende locaties zoeken wij per direct stagiaires die zich verder willen ontwikkelen en hun diploma willen behalen via onze pedagogische praktijk. Wij zoeken stagiaires die zich minimaal voor een half jaar kunnen verbinden aan hun stageplek.

Babygroep De Bilt

Profiel stagiaire babyleidster

Voor onze babygroep, leeftijd 0 tot 2 jaar,  zoeken we een stagiaire die vanuit een zachte en warme houding verzorging kan bieden aan het hele jonge kind. Wij zoeken een stagiaire die in de basis weet hoe aan te sluiten bij deze ontwikkelingsfase. Rust, ritme en regelmaat kunnen bieden spelen hierin een grote rol.

Peutergroep De Bilt

Profiel stagiaire peuterleidster

Voor onze peutergroep, leeftijd 2 tot 4 jaar, zoeken we een stagiaire die van aanpakken weet. Werken op een peutergroep vraagt zowel om je aandacht te kunnen richten op een grotere groep kinderen als om het kunnen verrichten van veel verschillende taken. Een vrolijke en vreugdevolle houding hoort hier ook bij.

BSO De Bilt, BSO Maliebaan Utrecht, BSO Leidsche Rijn

Profiel stagiaire BSO medewerker

Voor onze drie BSO’s zoeken wij stagiaires die het leuk vinden om kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar verschillende activiteiten te kunnen bieden, dat kan gaan om creatieve activiteiten of sport en spelactiviteiten.  Daarnaast hoort het bieden van dagelijkse verzorging van de kinderen, zoals bijvoorbeeld een broodje smeren, hier ook bij.

Herken jij je in 1 van de profielen? Neem dan contact met ons op via 030-2202766 of via de email:

Groeten namens het hele team van Kindercentrum Weltevreden

Vrijwilliger worden?

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger voor één van deze locaties dan houden wij ons zeer aanbevolen, neemt u contact met ons op via e-mail of telefoon.

Vrijwilliger babygroep

Ter ondersteuning op ‘het bijenhofje’, onze babygroep, zoeken we, per direct een vrijwilliger die ons kan en wil helpen op de maandag, dinsdag en/of woensdag van 9.00 tot 13.00/14.00 uur. Je werkt met onze vaste krachten op de groep waar een gezellige en rustige huiskamer sfeer gecreëerd wordt. Er zijn maximaal 8 kindjes in de leeftijd van 3 maanden tot 2 jaar. Lijkt het je fijn om te helpen met diverse huishoudelijke taken, de kindjes te helpen met bijvoorbeeld schoentjes en jasjes aantrekken of een broodje smeren en lijkt het je leuk om te werken met het jonge kind dan hoop ik van je te horen! Affiniteit met de antroposofie is fijn, maar niet noodzakelijk. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van vrijwilligers. Als het je aanspreekt maar er zijn nog vragen neem dan gerust contact op. Je mag je mail sturen naar:  dan neem ik contact met je op. Er is een vrijwilligers vergoeding.