Kinderopvang

Kindercentrum Weltevreden heeft in De Bilt twee groepen, een babygroep en een peutergroep. In het het bijenhofje  worden de baby’s liefdevol verzorgt door twee ervaren babyleidsters, vaak bijgestaan door een stagiaire of een vrijwilligster. Zorgvuldig wordt er per kind bekeken of het al toe is aan de peutergroep het vlinderhofje. Hier verzorgen de peuterleidsters een vast dagprogramma, er is veel aandacht voor de natuur en de seizoenen, de sociale ontwikkeling en wordt de fantasie gestimuleerd middels het vrije spel.

Bij de opvang van jonge kinderen is het in onze optiek heel belangrijk dat er een vaste structuur in de dag aangeboden wordt met veel rust, ritme en warmte. Het ritme wordt gedeeltelijk gevoed door de seizoenen en bestaat met name uit kringspelletjes, liedjes en samen broodjes bakken en eten. Ook is er uiteraard veel ruimte voor vrij (buiten)spel.

De kinderopvang is elke dag van 8.00 uur tot 18.00 uur geopend, ook in de vakanties.

Voor de kinderopvang geldt dat u een groot deel van de opvangkosten terug kunt krijgen via de belastingdienst

Het kinderdagverblijf is opgenomen in het landelijk register Kinderopvang met het LRK nummer 212061902. U vind hier de inspectierapporten.